Geotextil 150Gr/m² – 200Gr/m² – 250Gr/m²

Geotextili përdoret për drenazhimin e punëve të rënda të ndërtimtarisë. Zakonisht përdoret për ndarjen në mes të shtresave të ndryshme. Për shembull, gjatë procesit të shtrimit të kockave në tokë, geotextili shtrohet përmbi dheun dhe pastaj shtrohen kockat. Kjo shtresë e geotextilit e mundëson që lloçi të mos dal në sipërfaqe kur ushtrohet presion mbi kockat.

0.70 1.33  çmimi për m²

  • 150Gr/m²
  • 200Gr/m²
  • 250Gr/m²
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Geotextil 150Gr/m² – 200Gr/m² – 250Gr/m²”

There are no reviews yet.