Traje, 4m

Trajet kanë përdorim të llojllojshëm në ndërtimtari. Mund të përdoren si shtylla dhe traje për konstruksione të drurit apo objekteve të ndryshme.

11.10 20.61  çmimi për copë

  • 70x110 (mm)
  • 90x110 (mm)
  • 110x130 (mm)
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Traje, 4m”

There are no reviews yet.