Cement 32.5N – 42.5N

Cementi është një nga materialet themelore më të përdorura ndërtimore në Kosovë sepse është i qëndrueshëm, me kosto efektive dhe i përshtatshëm për shumëllojshmëri të aplikacioneve për ndërtimin e betonit. Ofron karakteristika optimale të forcës për të gjitha kërkesat e gatshme të përzierjes, si dhe ndërtimin arkitektonik, ku nevojitet forcë e lartë.

7.50 8.00  çmimi për thes

  • 32.5N
  • 42.5N
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Cement 32.5N – 42.5N”

There are no reviews yet.