Gyp i Brinëzuar për Kanalizim, 6m

> Kodi: 1772

Tuba të brinëzuar të prodhuara bazuar në standardet EN 13476-3 dhe ISO 9969. Këto tuba përdoren për kanalizim nëntokësor për ujërat e zeza dhe ujerat atmosferike dhe mund të montohen deri në 8m thellësi nëntokësore.

13.50 693.00  çmimi për copë

 • Ø110
 • Ø125
 • Ø160
 • Ø200
 • Ø250
 • Ø315
 • Ø400
 • Ø500
 • Ø630
 • Ø800
 • Ø1000
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gyp i Brinëzuar për Kanalizim, 6m”

There are no reviews yet.