Gyp për Kanalizim PPH Ø160

> Kodi: 1804

Tubat dhe pajisjet e PPH për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Shumë e thjeshtë për t’u instaluar dhe lidhur, unaza gome siguron siguri të plotë.

4.20 6.40  çmimi për copë

  • 50cm
  • 100cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gyp për Kanalizim PPH Ø160”

There are no reviews yet.