Lidhëse për Gypa 90°

> Kodi: 1807

Tubat dhe pajisjet e PPH për ujërat e zeza shtëpiake, së bashku me lidhësit korrespondues, janë krijuar për të larguar të gjitha llojet e ujërave të zeza brenda objekteve. Lidhëset shërbejnë për të lidhur 2 tuba në mes vete në një kënd 90°.

0.40 33.00  çmimi për copë

  • Ø50
  • Ø75
  • Ø110
  • Ø125
  • Ø160
  • Ø200
  • Ø250
  • Ø315
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lidhëse për Gypa 90°”

There are no reviews yet.