Kamin me Pelet ECO ES 16kW | 20kW | 26kW | 34kW

Kaminat ECO ES përdoren vetëm me pelet dhe janë modele që vendosen brenda shtëpisë. Kaminat kanë të integruar pompën qarkulluese, enën ekspanduese, ventilin e ajrit, ventilin sigurues. Dizajn modern, si dhe programim ditor dhe javor. Të pajisur me turbulatorë inox në gypa për këmbim të nxehtësisë, pastrim të lehtë dhe efiçiencë të lartë, më shumë se 93%.

1,100.00 2,150.00  çmimi për copë

  • 16kW
  • 20kW
  • 26kW
  • 34kW
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kamin me Pelet ECO ES 16kW | 20kW | 26kW | 34kW”

There are no reviews yet.