Tretës i Shpejtë – Zvezda Nitro

Përdoret për hollimin/tretjen e veshjeve Nitro e cila pastaj përdoret për dekorime të siperfaqeve të drurit dhe metalit.

3.30  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tretës i Shpejtë – Zvezda Nitro”

There are no reviews yet.