-0.35 

Prizma të Xhamit

Prizmat përdoren si blloka për mure, por, pasi që janë nga xhami dhe janë transparente, prizmat mundësojnë ndriçimin natyral të hapësirave të ndryshme.

1.75 2.10  cmimi per cope

  • Wave
  • Blurry
  • Bubble
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Prizma të Xhamit”

There are no reviews yet.