Izolim i Ftohtë për Banjo – Hidromal Ading

Hidroizolim elastik me dy përbërës dhe me bazë çimento. Përdoret për hidroizolimin e strukturave të ekspozuara ndaj presioneve hidrotostatike pozitive dhe negative, siç janë: pishinat, rezervuaret, pjesët e jashtme nëntokësore të objekteve, blloqet sanitare, kuzhinat, etj. Kjo lejon instalimin e drejtpërdrejtë të pllakave ceramike mbi të duke aplikuar ngjitës ndërtimi.

21.00  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Izolim i Ftohtë për Banjo – Hidromal Ading”

There are no reviews yet.