Ulëse e Plastikës me Vida për Tualet

Ulëse e plastikës për tualet vjen bashkë me vida që përdoren për të ngjitur ulësen. Ka dy lloje të vidave që mund të zgjedhen: vida të plastikës dhe vida të metalit

8.30 12.50  çmimi për copë

  • Vida te Plastikes
  • Vida te Metalit
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ulëse e Plastikës me Vida për Tualet”

There are no reviews yet.