Valvulë Holander – Itap

Valvula holander përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

5.70 55.50  çmimi për copë

  • 1/2"
  • 3/4"
  • 1"
  • 5/4"
  • 6/4"
  • 2"
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Valvulë Holander – Itap”

There are no reviews yet.