Pelet Bekom – A2, ENplus

> Kodi: 2298-1

Bekom A2 ka çertifikatën ENplus që garanton kualitetin sipas ISO standardeve Evropiane. Lëshon nxehtësi shumë të lartë, mbi 4.7kw/kg për orë dhe lë hi më pak se 1.1%. Peleti është prodhim i Malit të Zi dhe është super kualitet.

5.00  çmimi për thes

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pelet Bekom – A2, ENplus”

There are no reviews yet.