Valvulë Holander me Gomë – Itap

Valvula holander me gomë përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

9.45 14.25  çmimi për copë

  • 3/4"
  • 1"
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Valvulë Holander me Gomë – Itap”

There are no reviews yet.