Valvulë Sferike Flutur FF për Ujë dhe Ngrohje – Itap

Valvula femër/femër përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

4.50 16.20  çmimi për copë

  • 1/2"
  • 3/4"
  • 1"
  • 5/4"
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Valvulë Sferike Flutur FF për Ujë dhe Ngrohje – Itap”

There are no reviews yet.