Lidhëse Roma për Ujë dhe Ngrohje – Itap

Lidhësja roma përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

10.35 40.20  çmimi për copë

  • 3/4"
  • 1"
  • 5/4"
  • 6/4"
  • 2"
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lidhëse Roma për Ujë dhe Ngrohje – Itap”

There are no reviews yet.