Bazë për Metal 5L – Zvezda Primer

Një shtresë themelore kundër korrozionit për mbrojtjen e sipërfaqeve të hekurit dhe çelikut.

16.50  çmimi për copë

  • Kuqe
  • Zeze
  • Hiri
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bazë për Metal 5L – Zvezda Primer”

There are no reviews yet.