Armaturë e Brinëzuar Ø4.8 – Ø14

Armatura e brinëzuar është një shufër çeliku që përdoret si pajisje tensioni në strukturat e betonit për të forcuar dhe mbajtur betonin së bashku. Duke u përdorur në struktura të betonit, armatura kundërvepron në mënyrë efektive forcën e dobët elastike të betonit. Shufra mund të prehet në madhësitë që nevojiten.

3.05 18.74  çmimi për copë

  • Ø4.80
  • Ø6.20
  • Ø7.00
  • Ø8.00
  • Ø10.00
  • Ø12.00
  • Ø14.00
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Armaturë e Brinëzuar Ø4.8 – Ø14”

There are no reviews yet.