Bazë për Fasadë për Brenda dhe Jashtë – Pogrundputz

Është bazë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Para përdorimit, duhet të përzihet mirë dhe t’i shtohet 30% ujë i pastër. Aplikimi bëhet manualisht me brushë ose role cilindrike. Tek sipërfaqet e thata dhe poroze, Poputzgrund duhet të vendoset dy herë në intervale kohore ndërmjet 2-3 orëve. Të ruhet në vende ku nuk ka ngrica.

13.00 22.00  çmimi për kovë

  • 10Kg
  • 20Kg
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bazë për Fasadë për Brenda dhe Jashtë – Pogrundputz”

There are no reviews yet.