Letër e Zezë; 10m²

Letra e zezë përdoret në çati. Është produkt i qëndrueshëm si dhe një izolues shumë i mirë. Këto veti bëjnë që letra e zezë të siguroj që çatia juaj të jetë e mbrojtur, pa marr parasysh se çfarë moti mbizotëron.

12.00  çmimi për rollne

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Letër e Zezë; 10m²”

There are no reviews yet.