Ngjyrë për Dru dhe Metal – Zvezda Emajl

Llak për dekorimin dhe mbrojtjen e sipërfaqeve metalike dhe sipërfaqeve të drurit.

3.45  çmimi për copë

  • Zeze Mat
  • Bardhe Mat
  • Kalter e Lehte
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ngjyrë për Dru dhe Metal – Zvezda Emajl”

There are no reviews yet.