-12.00 

Nxehëse e Zezë, 2000W – Sencor

Kodi: 2766

Nxehësja me 3 nivele të energjisë (750 – 1250 – 2000W), është ideale që ta përdorni në çfarëdo ambiente që dëshironi. Nxehësja mund të kontrollohet vazhdimisht nga termostati dhe mund të programohet me kohëmatës 24h. Nxehësja ka mbrojtje nga mbinxehtësia.

60.00  48.00  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Nxehëse e Zezë, 2000W – Sencor”

There are no reviews yet.