Sifon Fleksibil për Lavaman Double me Sistem Double 3.50″, Ø114

Sifon fleksibil për lavamana double me sistem overflow me diametër të daljes fikse Ø114 dhe me diametër të daljes tjetër Ø32, Ø40 dhe Ø50.

11.30  çmimi për copë

  • Ø32
  • Ø40
  • Ø50
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sifon Fleksibil për Lavaman Double me Sistem Double 3.50″, Ø114”

There are no reviews yet.