Sifon Ø64 me Lidhje për Maqinë

Sifon me sistem për lidhje me maqinë me diametër të daljes fikse Ø64 dhe me diametër të daljes tjetër Ø32, Ø40 dhe Ø50.

3.45  çmimi për copë

  • Ø32
  • Ø40
  • Ø50
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sifon Ø64 me Lidhje për Maqinë”

There are no reviews yet.