Ujëmbledhës i Plastikës Horizontal Ø32 me Kornizë dhe Kapak Çeliku

Ujëmbledhës për dysheme Ø32 me kornizë dhe kapak çeliku.

3.80 4.70  çmimi për copë

  • 10cm x 10cm
  • 15cm x 15cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ujëmbledhës i Plastikës Horizontal Ø32 me Kornizë dhe Kapak Çeliku”

There are no reviews yet.