Aditiv Kundër Ngrirjes së Betonit – Cementol

Përshpejtues i ngurtësimit dhe antifriz i cili mundëson betonim në kushte dimri. Përbërja e tij e veçantë siguron ngurtësim të shpejtë të betonit.

6.00 80.00  çmimi për copë

  • 3L
  • 10L
  • 50L
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aditiv Kundër Ngrirjes së Betonit – Cementol”

There are no reviews yet.