-3.50 

Shirit Izolues për Pllaka Gipsi, 30m

Shiriti izolus prej sfungjeri mbron muret e gipsit nga plasaritjet dhe ndalon depërtimin e zërave ndërmjet dhomave.

3.60 11.50  çmimi për copë

  • 3cm
  • 5cm
  • 7cm
  • 9.5cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Shirit Izolues për Pllaka Gipsi, 30m”

There are no reviews yet.