Anësor “Angular” Tejas Borja – Zezë | Kaftë

> > Kodi: 1536

Anësor Angular i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Anësori përdoret për të siguruar izolim ndaj ujit dhe erës anash tjegullave.

7.50  çmimi për copë

  • Zeze
  • Kafte (Chocolate)
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Anësor “Angular” Tejas Borja – Zezë | Kaftë”

There are no reviews yet.