Rimano 6-30 – Rigips

Suve dore gipsi deri në 6-30 mm të trasha, vetëm për përdorim të brendshëm. Materiali mund të përdoret për suvatimin e sipërfaqes. Suva gipsi, si suva gipsi më e trashë, është e përshtatshme për suvatimin e strukturave murale të betonit të brendshëm dhe të qëndrueshëm të ndërtesave të reja dhe të vjetra të banimit, ndërtesave publike, objekteve industriale, duke përfshirë dhoma me lagështi standarde, kuzhina dhe banjo në ndërtesa banimi.

8.50  cmimi per thes

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rimano 6-30 – Rigips”

There are no reviews yet.