Sifon Fleksibil 3.50″, Ø114

Sifon fleksibil me diametër të daljes fikse Ø114 dhe me diametër të daljes tjetër Ø32, Ø40 dhe Ø50

4.85  çmimi për copë

  • Ø32
  • Ø40
  • Ø50
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sifon Fleksibil 3.50″, Ø114”

There are no reviews yet.