Sifon Ø114 me Lidhje për Maqinë për Lavamane Dyshe

Sifon me sistem për lidhje me maqinë për lavamane dyshe me diametër të daljes fikse Ø114 dhe me diametër të daljes tjetër Ø40.

14.00  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sifon Ø114 me Lidhje për Maqinë për Lavamane Dyshe”

There are no reviews yet.