Sifon për Vaskë “S” Model Ø70

Sifon për vaskë me diametër të daljes fikse Ø70 dhe me diametër të daljes tjetër Ø32, Ø40 dhe Ø50.

5.80  çmimi për copë

  • Ø32
  • Ø40
  • Ø50
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sifon për Vaskë “S” Model Ø70”

There are no reviews yet.