Teracer – Podecor Pofix

Podekor është suve e pastër akrilike e gatshme për përdorim, mbulesë dekorative me gurë me ngjyra. Është ideale për postamentet e shtëpive, hyrjet e bodrumeve, garazhave dhe koridoreve. Aplikohet në muret e jashtme dhe të brendshme ku qëndrueshmëria dhe dekorimi janë të dëshiruara, në muret prej betoni, mbi suva minerale, gipskarton, etj.

28.00  çmimi për kovë

 • PO 01
 • PO 02
 • PO 03
 • PO 04
 • PO 05
 • PO 06
 • PO 07
 • PO 08
 • PO 09
 • PO 10
 • PO 11
 • PO 12
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Teracer – Podecor Pofix”

There are no reviews yet.