Vida për Panel dhe Llamarinë

Vidat e llamarinës janë prej metali dhe përdoren për lidhjen dhe fiksimin e materialeve të aluminit.

0.06 0.25  çmimi për copë

 • 3.2cm
 • 3.8cm
 • 5cm
 • 6cm
 • 10.5cm
 • 12cm
 • 14cm
 • 16cm
 • 18cm
 • 20cm
 • 22cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vida për Panel dhe Llamarinë”

There are no reviews yet.