Beton Kontakt – Pobetoncontact

Përdoret në sipërfaqe të lëmuara të betonit brenda dhe jashtë. Pobetoncontact është i gatshëm për përdorim. Nuk përzihet me ujë, perveç nëse aplikohet me makinë. Para përdorimit, të përzihet mirë. Aplikohet me brushë cilindrike-role.

13.50 21.50  çmimi për kovë

  • 10Kg
  • 20Kg
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Beton Kontakt – Pobetoncontact”

There are no reviews yet.