Gyp i Gjatë Fleksibil Ø50 me Unazë

Gyp fleksibil i gjatë me unazë me diametër të daljes fikse Ø50 dhe me diametër tjetër fleksibil 1.25″, 1.50″.

1.15  çmimi për copë

  • 1.25"
  • 1.50"
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gyp i Gjatë Fleksibil Ø50 me Unazë”

There are no reviews yet.