Izoflex Reflex P4 me Rërë; 50Kg/rol.; 7.5m²

Shiriti hidroizolues IZOFLEX REFLEX P4 përdoret në sistemet e çatisë dhe e mbron çatinë nga rrezet UV.

45.00  çmimi për rollne

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Izoflex Reflex P4 me Rërë; 50Kg/rol.; 7.5m²”

There are no reviews yet.