Silikon deri në 300°C – Tekasil

Për ngjitjen dhe mbylljen e materialeve të ndryshme (dhe qelqit), të cilat janë të ekspozuara ndaj temperaturave të larta. Ngjitet shkëlqyeshëm në të gjitha materialet ndertimore (beton, tulla, dru, çelik, alumin, disa lloje të plastikës-PVC, gazobeton, çeramikë, pllaka gipsi, qelq, klinker, metal, porcelan, EPS, smalt). Ruan karakteristikat elastike gjatë ndikimeve të vazhdueshme deri në 300°C. Është rezistente ndaj kemikateve të ndryshme, rrezeve UV, nuk shkakton korrizion dhe nuk rrëshqet nga fugat vertikale.

5.70  çmimi për copë

  • Kuqe
  • Zeze
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Silikon deri në 300°C – Tekasil”

There are no reviews yet.