Tjegulla Flat-10 Tech Ventilim – Tejas Borja

> Kodi: 2791

Thelbësore për ventilimin e hapësirës midis pllakave të çatisë FLAT-10 Tech dhe mbështetjes së kuvertës, për të shmangur çdo formim të mundshëm të kondensimit të ujit, tharjen e pjesës së poshtme të pllakave të çatisë dhe avullimin e lagështisë intersticiale.

Tjegullat kanë garancion 100 vjeçar

28.90  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tjegulla Flat-10 Tech Ventilim – Tejas Borja”

There are no reviews yet.