Kulumar “Angular” Tejas Borja – Zezë | Kaftë

> > Kodi: 1533

Kulumar Angular i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Kulumari vendoset në linjën kurrizore të çatisë dhe siguron hidroizolimin e linjës kurrizore të çatisë.

8.70  çmimi për copë

  • Zezë
  • Kaftë (Chocolate)
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kulumar “Angular” Tejas Borja – Zezë | Kaftë”

There are no reviews yet.