Ngjitës i Bardhë për Panela Izolues dhe Stiropor – Pofix Stirokol Standard

Stirokoli është ngjitës i gatshëm me shtresë të hollë dhe ka një bazë të çimentos dhe aditiveve. Përdoret për ngjitjen e panelave të stiroporit mbi tjegulla dhe beton. Baza patjeter duhet të jetë e rrafshtë, e pastruar nga pluhuri dhe jo e ngrirë.

4.60  çmimi për thes

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ngjitës i Bardhë për Panela Izolues dhe Stiropor – Pofix Stirokol Standard”

There are no reviews yet.