-0.60 

Fugë për Brenda dhe Jashtë – Ceresit CE40

Fugë rezistuese ndaj ujit që përdoret për pllaka të çeramikës, porcelanit, qelqit, etj. Mund të perdoret në ambiente të brendshme dhe të jashtme.

6.00  5.40  çmimi për copë

  • Bardhe
  • Karamel
  • Antracid
  • Argjend
  • Gjelber
  • Kalter
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Fugë për Brenda dhe Jashtë – Ceresit CE40”

There are no reviews yet.