Izoflex P4; 40Kg/rol.; 10m²

Shiriti hidroizolues IZOFLEX P4 përdoret në sistemet e çatisë dhe në pjesët nëntokësore të ndërtesave të cilat janë të ekspozuara ndaj presionit të ujit.

42.00  çmimi për rollne

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Izoflex P4; 40Kg/rol.; 10m²”

There are no reviews yet.