Ngjitës për Pllaka – Pofikol 15*

Pofikol 15* është ngjitës me shtresë të hollë dhe me bazë të çimentos dhe aditiveve. Përdoret për ngjitjen e pllakave të çeramikës dhe pllakave të mermerit në mure dhe në dysheme.

4.50 6.50  çmimi për thes

  • I Bardhe
  • I Zi
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ngjitës për Pllaka – Pofikol 15*”

There are no reviews yet.