Ngjyrë për Asfallt 30Kg – Signakol

Janë ngjyra të cilat përdoren për markimin e shenjave në asfallt. Përdoren për të shënuar vijat ndërprerëse, vijat e plota, vijat e kalimtareve, etj. Këto produkte mund të aplikohen në mënyra të ndryshme dhe karakterizohen me një qëndrueshmeri të lartë.

84.00 108.00  çmimi për kovë/30Kg

  • Bardhe
  • Verdhe
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ngjyrë për Asfallt 30Kg – Signakol”

There are no reviews yet.