Silikon për Parket

Ky lloj i silikonit përdoret për parket dhe dru dhe mund të lyhet pas tharjes. Ideal për ngjitjen dhe mbushjen e vrimave të parketit të drurit dhe laminatit.

2.25  çmimi për copë

  • Ah
  • Bung
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Silikon për Parket”

There are no reviews yet.