Tub për Pastrim për WC

Tubi montohet në shole të WC dhe përdoret për pastrim. Ky tub e ka kokën me ngjyrë kromi.

0.95 1.05  çmimi për copë

  • 17cm
  • 34cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tub për Pastrim për WC”

There are no reviews yet.