Distancera për Armaturë të Pllakës së Betonit, 2.5 cm

Distancerat shërbejnë për ruajtjen e hapësirës në mes të betonit dhe armaturës në pllakë të betonit.

5.20  çmimi për pako

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Distancera për Armaturë të Pllakës së Betonit, 2.5 cm”

There are no reviews yet.