Matës i Nivelit të Zhurmës 40…130 dBA, PeakTech 5175

Ky matës kompakt i nivelit të zërit është krijuar për matjen e burimeve të tingullit në decibel me anë të peshimit A (dBA), i cili bazohet në veshin e njeriut. Ekrani LCD me shumë rreshta është i pajisur me një ndriçim automatik të ndriçimit, i cili aktivizohet në dritë të ulët me vetë një diodë fotografike. Përveç funksionit të saktë të matjes, kjo pajisje mbështet një zbulim të vlerës minimale dhe maksimale, si dhe matje të shpejtë dhe të ngadaltë të nivelit të zërit. Me modelin e dobishëm dhe të fortë të këtij instrumenti është i përshtatshëm për të përcaktuar lartësinë e perceptuar në fushën e sigurisë së punës ose përdorimit personal.

67.00  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Matës i Nivelit të Zhurmës 40…130 dBA, PeakTech 5175”

There are no reviews yet.