Sample Text

Shop

Aditiv Kundër Ngrirjes së Betonit – Cementol

0 out of 5
(0)

Përshpejtues i ngurtësimit dhe antifriz i cili mundëson betonim në kushte dimri. Përbërja e tij e veçantë siguron ngurtësim të shpejtë të betonit.

6.00 80.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Aku me Bateri, 1300 mAh – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Mënyra e prodhimit të akusë garanton se përdoruesi do të jetë shumë komfort gjatë përdorimit të saj.

62.90  69.60  çmimi për copë Shtoje në shportë

Aku me Bateri, 1500 mAh – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Mënyra e prodhimit të akusë garanton se përdoruesi do të jetë shumë komfort gjatë përdorimit të saj.

73.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Anësor “Angular” Tejas Borja – Zezë | Kaftë

0 out of 5
(0)

Anësor Angular i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Anësori përdoret për të siguruar izolim ndaj ujit dhe erës anash tjegullave.

7.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Anker për Profil CD

0 out of 5
(0)

Falë sustës së tyre të fiksimit, ankerat mundësojnë instalimin veçanërisht të shpejtë dhe të lehtë të tavaneve të pezulluara. Ankerat me levën rrotulluese gjithashtu thjeshtojnë rregullimin e profileve dhe kështu ndihmon për të kursyer kohë.

0.35  çmimi për copë Shtoje në shportë

Armaturë e Brinëzuar Ø4.8 – Ø14

0 out of 5
(0)

Armatura e brinëzuar është një shufër çeliku që përdoret si pajisje tensioni në strukturat e betonit për të forcuar dhe mbajtur betonin së bashku. Duke u përdorur në struktura të betonit, armatura kundërvepron në mënyrë efektive forcën e dobët elastike të betonit. Shufra mund të prehet në madhësitë që nevojiten.

3.50 13.45  çmimi për copë Zgjedh llojin

Bateri LED me Zgjatje dhe Vegël Magnetike, 2n1 – BGS

0 out of 5
(0)

Bateria ka ndriqim LED dhe po ashtu ka mundësinë e zgjatjes/shkurtimisht varësisht prej situatës. Seti po ashtu vjen edhe me një vegël magnetike që mund të përdoret për të kapur objekte deri në 1Kg.

12.75  çmimi për set Shtoje në shportë

Bazë Akrilike për Përdorim të Brendshëm dhe të Jashtëm – Potiefgrund

0 out of 5
(0)

Potiefgrund është rrëshirë me bazë akrilike për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Përdoret për të rregulluar absorbimin e lagështisë në sipërfaqe para aplikimit të llaçeve me bazë gipsi, pllakave të gipskartonit, ngjyrës, etj. Është material i gatshëm për përdorim dhe nuk tretet me ujë.

10.00 14.70  çmimi për kovë Zgjedh llojin

Bazë Ekologjike për Lyerjen e Drurit – Aquamax Wood Primer

0 out of 5
(0)

Bazë me bazë të ujit që përdoret për lyerje të drurit. Është jashtëzakonisht ekologjik. Mund të hollohet me ujë deri në 5%

6.75  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bazë me Ngjyrë – Tessarol Direct

0 out of 5
(0)

Veshje anti-korrozioni për dekorimin dhe mbrojtjen e sipërfaqeve të hekurit dhe çelikut. Mund të aplikohet drejtpërdrejt në një sipërfaqe të thatë dhe me rërë, të pastruar nga grimcat e ndryshkut të trashë. Për shkak të vetive të shkëlqyera kundër korrozionit, përdoret në ambiente të mbyllura ose jashtë, direkt në sipërfaqe pa asnjë baze.

9.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Bazë për Fasadë për Brenda dhe Jashtë – Pogrundputz

0 out of 5
(0)

Është bazë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Para përdorimit, duhet të përzihet mirë dhe t’i shtohet 30% ujë i pastër. Aplikimi bëhet manualisht me brushë ose role cilindrike. Tek sipërfaqet e thata dhe poroze, Poputzgrund duhet të vendoset dy herë në intervale kohore ndërmjet 2-3 orëve. Të ruhet në vende ku nuk ka ngrica.

13.00 22.00  çmimi për kovë Zgjedh llojin

Bazë për Mbrojtjen e Drurit Ndaj Insekteve – Belocid Belinka

0 out of 5
(0)

Belocid Plus është një agjent i lëngshëm pa ngjyrë, i prodhuar në bazë të ujit dhe bioksideve më moderne, të cilat në mënyrë efektive largojnë dëmtuesit.

5.25  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bazë për Mbrojtjen e Drurit ndaj Insekteve – Zvezda Lazure

0 out of 5
(0)

Lazura Zvezda është një agjent i lëngshëm pa ngjyrë, i prodhuar në bazë të ujit dhe bioksideve më moderne, te cilat në mënyrë efektive largojne dëmtuesit.

3.15  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bazë për Mbrojtjen e Drurit Ndaj Insekteve – Zvezda Lazure

0 out of 5
(0)

Lazura Zvezda është një agjent i lëngshëm pa ngjyrë, i prodhuar në bazë të ujit dhe bioksideve më moderne, te cilat në mënyrë efektive largojne dëmtuesit.

3.15  çmimi për kovë Shtoje në shportë

Bazë për Metal – Zvezda Primer

0 out of 5
(0)

Një shtresë themelore kundër korrozionit për mbrojtjen e sipërfaqeve të hekurit dhe çelikut.

2.95  çmimi për copë Zgjedh llojin

Bazë për Metal 5L – Zvezda Primer

0 out of 5
(0)

Një shtresë themelore kundër korrozionit për mbrojtjen e sipërfaqeve të hekurit dhe çelikut.

16.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Bazë Tessarol (E hirit)

0 out of 5
(0)

Një shtresë themelore kundër korrozionit për mbrojtjen e sipërfaqeve të hekurit dhe çelikut.

5.40  çmimi për copë Shtoje në shportë

Betolit; 4Kg

0 out of 5
(0)

Betoliti është një substancë që kur ngrihen formëson një shtresë bituminoze e cila pastaj përdoret për shtrirjen e shiritit hidroizolues.

6.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Beton Kontakt – Pobetoncontact

0 out of 5
(0)

Përdoret në sipërfaqe të lëmuara të betonit brenda dhe jashtë. Pobetoncontact është i gatshëm për përdorim. Nuk përzihet me ujë, perveç nëse aplikohet me makinë. Para përdorimit, të përzihet mirë. Aplikohet me brushë cilindrike-role.

13.50 21.50  çmimi për kovë Zgjedh llojin

Biofinish – Knauf

0 out of 5
(0)

Masë gleti për aplikim të brendshëm. Sipërfaqja në të cilën aplikohet biofinishi duhet të jetë e thatë, e pluhurosur, e degëruar, pa çarje dhe pa mbeturina që zvogëlojnë ngjitjen e llaçit.

6.80  çmimi për thes Shtoje në shportë

Bisht për Roller për Lyerje 23cm Ø6 – Beorol

0 out of 5
(0)

Bisht që përdoret për roller me gjerësi 23 cm dhe diametër 6 mm

2.25  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bisht për Roller për Lyerje 23cm Ø8 – Beorol

0 out of 5
(0)

Bisht që përdoret për roller me gjerësi 23 cm dhe diametër 8 mm

2.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bisht për Roller, 2m – Beorol

0 out of 5
(0)

Bishti përdoret për tu lidhur me roller dhe mundëson ngjyrosjen e mureve.

3.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bllok Betoni për Oxhak Ø200; 40cm x 40cm

0 out of 5
(0)

Blloku i betonit përdoret në sistemin e oxhakut. Përdoret për vendosje të tubit të oxhakut.

2.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bllok Geter, 12cm

0 out of 5
(0)

Bllok geter i cili përdoret për muratimin e mureve të jashtme ose të brendshme të shtëpive, banesave apo objekteve.

0.36  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bllok Geter, 20cm

0 out of 5
(0)

Bllok geter i cili përdoret për muratimin e mureve të jashtme ose të brendshme të shtëpive, banesave apo objekteve.

0.44  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bllok i Lehtë – Siporex 5cm | 7.5cm | 10cm | 12.5cm | 15cm | 20cm | 25cm

0 out of 5
(0)

Blloku Siporex është bllok i lehtë i cili përdoret në situata të ndryshme si për mure, shtëpi, restorante, etj. Ka veti shumë të mira të izolimit dhe ka rezistencë të madhe ndaj ngricave dhe zjarrit.

1.61 3.16  çmimi për copë Zgjedh llojin

Bllok nga Betoni 12cm | 15cm | 20cm | 25cm

0 out of 5
(0)

Bllokat e betonit janë shumë të qëndrueshëm dhe mund të përdoren në shumë situata të ndryshme. Përdoren për izolim shumë të mirë të zërit si dhe janë rezistent ndaj ujit.

0.75 1.10  çmimi për copë Zgjedh llojin

Bllok Ventilimi (Oxhaku) nga Argjila Ø 160

0 out of 5
(0)

Bllok argjile i përdorur për sistem të ventilimit ose për oxhak.

0.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bllok Ventilimi (Oxhaku), Ø180

0 out of 5
(0)

Bllok argjile i përdorur për sistem të ventilimit ose për oxhak.

1.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Brusalicë Elektrike për Kënde, 300W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Brusalica përdoret për prerje të materialeve të ndryshme.

72.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Po shfaqet 1–31 nga 734 përfundimegjithsej